Skip to content

Om Oss

Sinnesrent

En Schysstare Städpartner

Vi är städpartnern som finns där när det behövs. Alltid hög kvalitet
och smidig service för att ge dig en guldkant på vardagen.
Vi erbjuder företags- och hemstädning i Malmö och Skåne.

Städning med dig- och planeten i fokus

Genom att bruka miljövänliga produkter drar vi vårt strå för en grönare och friskare planet. Det innebär att vi använder Bra miljöval och Svanen-märkta kemprodukter. Ett av våra stora mål är även att underlätta för våra allergiker. Därför erbjuder vi matt- och möbeltvätt för att bekämpa kvalster och andra allergi-bovar som kan ställa till i vardagen.

Rena Rum

För ett renare sinne

Vid rodret på Sinnesrent finner ni två ambitiösa killar som arbetar varje dag för att ge dig mer sinnesfrid. Vi tror på att rena lokaler ger utrymme för allt det som är viktigt i livet. Oavsett om det är arbetet i företagslokalen eller myskvällen hemma med familjen.Livet blir lite enklare med en pålitlig städpartner vid din sida.

Behöver du möbelsanering?

Vi erbjuder även skonsam och effektiv möbelrengöring på plats hos dig. Få damm- och kvalsterfria soffor, sängar och fåtöljer snabbt och enkelt. Kontakta oss för matt- och möbeltvätt i Malmö och Skåne!

Kvalitet

Hos oss får du en helhetsupplevelse. Vårt mål är att överträffa dina
förväntningar från första kontakt – tills att rummen är skinande rena.
En guldkant på vardagen helt enkelt.

RUT?

Absolut! Hos oss kan du alltid använda RUT. Säg bara till så drar vi enkelt av det från din faktura.

Miljö

Vi bryr oss om vårt lilla hörn i rymden. Därför använder vi alltid Bra miljöval- och Svanen-märkta produkter när vi städar.