Skip to content

Miljö

Älskar du naturen?

Det gör vi också. Därför är vi extra snälla när vi väljer våra städprodukter. Vi tvättar med vatten så ofta vi kan och använder alltid miljövänliga medel där det behövs. Vi säger nej till dammsugarpåsar och våra kemprodukter är bra miljöval och Svanen-märkta. Det är vårt lilla bidrag för en friskare planet.

Företags och hemstädning i Malmö & Skåne

Med omtanke för hela planeten.

Du kan känna dig trygg med att vi tar vårt ansvar för miljön. Hos oss pågår miljöarbetet hela tiden och vi använder den senaste gröna-teknologin när vi städar. På Sinnesrent är vi alla utbildade inom miljö och vi arbetar endast med leverantörer som har naturen i åtanke. Livet blir lite enklare med en pålitlig städpartner vid din sida.

Behöver du möbelsanering?

Vi erbjuder även skonsam och effektiv möbelrengöring på plats hos dig. Få damm- och kvalsterfria soffor, sängar och fåtöljer snabbt och enkelt. Kontakta oss för matt- och möbeltvätt i Malmö och Skåne!

Kvalitet

Hos oss får du en helhetsupplevelse. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar från första kontakt – tills att rummen är skinande rena. En guldkant på vardagen helt enkelt.

Hållbarhet

Vi städar för dig- och nästa generation. Genom att använda rätt produkter och att ta vårt samhällsansvar bidrar vi till en hållbar framtid.

Vårt Löfte

Vi kommer alltid att dra vårt strå för en grönare planet. Därför använder vi grön teknologi när vi städar och rengör med vatten så ofta vi kan. Självklart brukar vi endast miljövänliga medel där det behövs!