Skip to content

Grön Teknologi

Vi städar med grön teknologi

Bättre för dig och naturen

Vi erbjuder företags- och hemstädning i Malmö och Skåne. Visste du att det bor en hälsobov hos dig som kan orsaka både allergier och skada din hälsa? Nämligen luften som du andas. Allt fler är idag medvetna om de luftföroreningar som vi stöter på när vi är utomhus.

Vad många inte tänker på är att luften inomhus också kan vara full av skadliga partiklar som påverkar vår hälsa. Varje dag kan du andas in allt från hushållskemikalier till kvalsteravföring och döda hudceller. Av den anledningen använder vi maskiner när vi städar som ger ett skinande
rent resultat – samtidigt som luften renas från skadliga partiklar. Du får ett renare och friskare hem helt enkelt!

Matt- och möbeltvätt i Malmö & Skåne

Behöver du putsa upp dina möbler? Det ordnar vi enkelt på plats hos dig! Med den bästa teknologin på marknaden rengör vi skonsamt dina mattor och möbler. Både hemma och på företaget. Tack vare snabbtorkande teknik så bevaras dina mattor, soffor, sängar och golv i ett bättre skick under en längre tid.

Är du överkänslig mot kemikalier?

Oroa dig inte. Vi kan rengöra de allra flesta möblerna med endast vatten. Perfekt för dig som har småbarn, eller allergiska besvär!

Hållbart

Vi kommer alltid att dra vårt strå för en grönare planet. Därför använder vi grön-teknologi och alltid miljövänliga medel eller vatten.

Ökad livslängd

Tack vare skonsam rengöring så bevaras dina mattor, soffor, sängar och golv i ett bättre skick under en längre tid.

Allergivänligt

Hos oss är din hälsa alltid i fokus. Därför använder vi produkter som rengör ditt hem – samtidigt som inomhusluften renas. Och självklart kan vi städa med vatten om du önskar!