Skip to content

Allergi

Säg farväl till allergiska besvär!

Vi erbjuder företags- och hemstädning i Malmö och Skåne. Har du allergiska besvär? Det är inget besvär för oss! Hos oss är din hälsa alltid i fokus och vi anpassar vår städning efter dina behov. Oavsett om du är överkänslig mot kemikalier eller om du har en allergi som ställer till det för dig – så finner vi en lösning.

Kvalster- och dammallergi

Har du damm- eller kvalsterallergi? Det är vanligare än vad du tror. Att vara allergisk för sin arbetsplats eller sitt eget hem kan kännas hopplöst. Men många av oss går runt med allergiska besvär i onödan. Vi ger dina möbler ett nytt liv. Kvalster är ingen match för vår städmaskiner! Samtidigt som vi gör rummen skinande rena – så renas även luften från skadliga dammpartiklar. Du får ett renare och friskare hem helt enkelt!

Behöver du möbelsanering?

Vi erbjuder även skonsam och effektiv möbelrengöring på plats hos dig. Få damm- och kvalsterfria soffor, sängar och fåtöljer snabbt och enkelt. Kontakta oss för matt- och möbeltvätt i Malmö och Skåne!

Kvalitet

Hos oss får du en helhetsupplevelse. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar från första kontakt – tills att rummen är skinande rena. En guldkant på vardagen helt enkelt.

Kemiska ämnen

Överkänslig mot kemiska ämnen? Inga problem! Med oss kan du få ett skinande rent resultat med endast vatten som städmedel.

Damm & kvalster

Säg farväl till allergiska besvär! Vi avlägsnar damm och kvalster enkelt från ditt hem tack vare kunnig personal och marknadens bästa städmaskiner.